Filmreview: Jupiter Ascending!

Gisterenavond ben ik voor Valentijn samen met mijn vriend naar ‘Jupiter Ascending’ gaan kijken!

IMG_20150214_191644

Niet meteen de keuze die de meeste koppels gaan maken op Valentijn, nu zeker niet met de release van ’50 shades of grey’ maar aangezien wij niet zo’n fan zijn van deze nieuwe ‘trend’, hebben we voor deze film gekozen! 🙂

De reden waarom we *lees: ik* deze film gekozen heb?

Omdat ik een HUUUUUGE fan ben van Channing Tatum! -hmm, zucht, hottie gespot!-

Zonder te lezen waarover de film eigenlijk echt ging, hebben we tickets gekocht en naar de avondvertoning van 19u45 gegaan in Kinepolis Brussel.

Compleet gesettled in de ‘love seats’ met een grote zak Doritos ‘Sweet Chilli Peper’ en 0,75l Sprite kon de film starten!

Hij duurde 2u20, pauze inbegrepen, en was echt… GE-WEL-DIG!

Sciencefiction met een subtiel vleugje romantiek! Het enige nadeel is dat er niet echt een duidelijke verhaallijn te ontdekken valt… Maar ik vat de film voor jullie even samen!

Vastleggen in volledig scherm 15022015 200923

Jupiter is de dochter van een Astroloog, geboren in de nacht waarin de tekenen erop wezen dat zij voorbestemd was tot grootse dingen. Nu, zoveel jaar later, is ze volwassen en maakt ze toiletten schoon. Niet de job waarvan zij gedroomd had.

Wat zij niet weet, is dat zij de koningin is van een buitenaardse planeet waar iedereen naar haar opzoek is. Ook Caine (Channing Tatum) heeft de opdracht gekregen om op de aarde naar haar opzoek te gaan.

Vastleggen in volledig scherm 15022015 201006

Wanneer hij haar vindt, begint het echte leven vol avontuur. Caine en Jupiter verliezen elkaar een paar keer uit het oog, zij wordt gedwongen om te trouwen met een prins van een andere planeet, die deel uitmaakt van een groot stelsel, en hij is net optijd om haar van die ondergang te verlossen!

Doorheen heel de film is het duidelijk dat de liefde tussen Caine en Jupiter groeit. De kus tussen de 2 personages laat wel op zich wachten tot het einde van de film. En ik ondertussen maar ‘Ja, ja! Ooooof… Toch niet :(‘ zeggen tijdens de film, haha! Wat een verlossing op het einde!

Vastleggen in volledig scherm 15022015 201237

Aan iedereen die twijfelt om deze prachtige film te gaan kijken, laat deze review de doorslag zijn om de knoop door te hakken 😉

Mijn review toch niet doorslaggevend? Geniet dan nog even van enkele shots uit de film! 😀

jupiterkunisheadpiece-jupiter-ascending-mila-kunis-is-the-one-for-the-wachowskis  imagesthumbnail_16546 Vastleggen in volledig scherm 15022015 200900 jupiter-ascending-voshozhdenie Royal-Origin-in-Jupiter-Ascending-620x370

Liefs,

Alexandra ♥

Een gedachte over “Filmreview: Jupiter Ascending!

Plaats een reactie